Ποιοί Είμαστε - Atnet Communications
Που θα μας βρείτε
Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.
Τηλ: 210 5053003
Fax: 210 5053724
E-mail: info@atnet.gr
Διεύθυνση: Λ. Θηβών 510, Ίλιον, ΤΚ 131 23
Ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες μας ;
Συμπληρώστε όλα τα πεδία της φόρμας για να στείλετε το αίτημα σας.
Έχουμε λάβει το μήνυμα σας! Σύντομα εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Δυστυχώς κάποιο προσωρινό πρόβλημα δεν μας επιτρέπει να λάβουμε το μήνυμα σας. Παρακαλούμε στείλτε email στο info@atnet.gr ή καλέστε μας στο 210 5053003.
Με ποιον τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ;
Τηλέφωνο Email Και τα Δύο
*
*
*
*
Θέλετε να μιλήσουμε;
Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε τώρα εντελώς δωρεάν.
Η κλήση σας έχει δρομολογηθεί. Σε λίγο το τηλέφωνο σας θα χτυπήσει.
Δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί η κλήση αυτή τη στιγμή.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.
*
*

Ποιοί Είμαστε

Το προφίλ της Atnet


Η Atnet Communications A.E. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του interactive marketing και της επικοινωνίας. Είμαστε ένα σύνολο εξειδικευμένων επαγγελματιών με διαφορετικό γνωστικό υπόβαθρο που μας ενώνει ένας κοινός στόχος. Να δημιουργούμε, μέσα από τη σύνθεση των απόψεων, έργα που ξεχωρίζουν και μας γεμίζουν με ικανοποίηση. Απευθυνόμαστε σε όσους θέλουν να αναδείξουν και να διευρύνουν τις δυνατότητες τις επιχείρησης τους μέσα από το internet, μετατρέποντας το σε αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.
 

Επενδύουμε στο δικό μας CMS


Έχουμε αναπτύξει το δικό μας σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System), δίνοντας έμφαση στην ταχύτητα, την ασφάλεια, την επεκτασιμότητα και την ευκολία στη χρήση. Το CMS μας έχει αποτελέσει τη βάση για περισσότερες από 1000 κατασκευές ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων και internet portal που έχουμε αναλάβει. Εξελίσσεται διαρκώς ενσωματώνοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και διαθέτει πλέον ένα πολύ μεγάλο εύρος λειτουργιών και διεπαφών με εξωτερικά συστήματα.


Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα της on-line επικοινωνίας


Το εύρος των υπηρεσιών μας απλώνεται από την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαφήμιση στις μηχανές αναζήτησης, μέχρι προηγμένες υπηρεσίες mobile και social media marketing, δημιουργία interactive games και viral marketing. Έχουμε αναπτύξει έργα που καλύπτουν το σύνολο των επιχειρηματικών τομέων όπως Fast Moving Consumer Goods, τουριστική βιομηχανία, χρηματοοικονομικές δραστηριότητες, e-commerce, τηλεπικοινωνίες, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς κ.α.Προτείνουμε λύσεις με μοναδικό στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς


Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις πραγματικές του ανάγκες και προσδοκίες. Το εύρος των υπηρεσιών μας , η υψηλή τεχνογνωσία μας και η εμπειρία μας στο χώρο του internet μας δίνει τη δυνατότητα να προτείνουμε λύσεις που φέρνουν αποτέλεσμα.

 

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείτε.