Κατασκευή Desktop Widgets - Atnet Communications
Που θα μας βρείτε
Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.
Τηλ: 210 5053003
Fax: 210 5053724
E-mail: info@atnet.gr
Διεύθυνση: Λ. Θηβών 510, Ίλιον, ΤΚ 131 23
Ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες μας ;
Συμπληρώστε όλα τα πεδία της φόρμας για να στείλετε το αίτημα σας.
Έχουμε λάβει το μήνυμα σας! Σύντομα εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Δυστυχώς κάποιο προσωρινό πρόβλημα δεν μας επιτρέπει να λάβουμε το μήνυμα σας. Παρακαλούμε στείλτε email στο info@atnet.gr ή καλέστε μας στο 210 5053003.
Με ποιον τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ;
Τηλέφωνο Email Και τα Δύο
*
*
*
*
Θέλετε να μιλήσουμε;
Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε τώρα εντελώς δωρεάν.
Η κλήση σας έχει δρομολογηθεί. Σε λίγο το τηλέφωνο σας θα χτυπήσει.
Δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί η κλήση αυτή τη στιγμή.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.
*
*

Κατασκευή Widget

Βρείτε τη θέση σας στην επιφάνεια εργασίας των χρηστώνΑποκτήστε καθημερινή επαφή με τους χρήστες που ενδιαφέρονται για τα νέα του blog ή του internet portal σας, προβάλλοντας συνοπτικά όσα τους ενδιαφέρουν, σε μια καλοσχεδιασμένη εφαρμογή που τρέχει στο desktop του υπολογιστή τους. Δώστε τους "το κάτι παραπάνω" σε σχέση με τα υπόλοιπα internet portals και γίνεται κομμάτι της καθημερινότητας τους. Οι χρήστες θα έρχονται καθημερινά σε επαφή με το brand και τις υπηρεσίες σας, χωρίς καν να χρειαστεί να πλοηγηθούν στο website σας.Δημιουργούμε καλαίσθητα και χρηστικά widgetΗ κατασκευή ενός widget δεν ενδείκνυται σε όλες τις περιπτώσεις. Σας προτείνουμε την δημιουργία ενός desktop widget όταν θεωρούμε ότι μπορεί να σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Το πρώτο βήμα είναι λοιπόν να έχετε χρήσιμη πληροφορία στο website ή στο portal σας, την οποία οι χρήστες του internet έχει νόημα να παρακολουθούν σε τακτικά χρονικά διαστήματα ( αποτελέσματα αγώνων, ισοτιμίες νομισμάτων, δείκτες χρηματιστηρίων, αγγελίες σπιτιών κλπ). Το δεύτερο βήμα είναι να επιλέξουμε τους τρόπους διάχυσης της συγκεκριμένης πληροφορίας, ώστε να πετύχουμε επαναλαμβανόμενη κίνηση στο portal σας και μόνιμους τακτικούς επισκέπτες.

Έχοντας πλήρη εικόνα όλων των online μέσων που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να μείνετε σε επαφή με τους επισκέπτες σας ( rss feeds, social media, newsletters κλπ), μπορούμε να προτείνουμε και να υλοποιήσουμε εκείνον που θεωρούμε τον καταλληλότερο για εσάς.

Ακόμα και αν δεν έχετε καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο θέλετε να προωθήσετε το website και τις υπηρεσίες σας, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας κατατοπίσουμε.