Google Adwords Διαφήμιση - Κερδίστε με Google Adwords - Atnet
Που θα μας βρείτε
Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.
Τηλ: 210 5053003
Fax: 210 5053724
E-mail: info@atnet.gr
Διεύθυνση: Λ. Θηβών 510, Ίλιον, ΤΚ 131 23
Ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες μας ;
Συμπληρώστε όλα τα πεδία της φόρμας για να στείλετε το αίτημα σας.
Έχουμε λάβει το μήνυμα σας! Σύντομα εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Δυστυχώς κάποιο προσωρινό πρόβλημα δεν μας επιτρέπει να λάβουμε το μήνυμα σας. Παρακαλούμε στείλτε email στο info@atnet.gr ή καλέστε μας στο 210 5053003.
Με ποιον τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ;
Τηλέφωνο Email Και τα Δύο
*
*
*
*
Θέλετε να μιλήσουμε;
Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε τώρα εντελώς δωρεάν.
Η κλήση σας έχει δρομολογηθεί. Σε λίγο το τηλέφωνο σας θα χτυπήσει.
Δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί η κλήση αυτή τη στιγμή.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.
*
*

Διαφήμιση Google AdWords

Γιατί το Google Adwords είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος Online διαφήμισης;

Είναι απόλυτα στοχευμένο. Το Google adwords σας βοηθάει να προσεγγίσετε τους πελάτες σας εκείνη ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν μια υπηρεσία ή προϊόν σας, εμφανίζοντας μια σχετική διαφήμιση είτε στα αποτελέσματα αναζήτησης είτε σε websites σχετικά με τις υπηρεσίες σας.

Είναι μετρήσιμο και οικονομικό. Χρεώνεστε μόνο για τους χρήστες που θα κάνουν κλικ στη διαφήμιση σας (Pay Per Click) και θα γνωρίσουν μέσα από το website σας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Για όσους δουν τη διαφήμιση σας, όσες φορές και αν τη δουν, δεν πληρώνετε τίποτα!

Επιπλέον, μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα σχετικά με την αλληλεπίδραση των χρηστών με το website σας. Με ποιον τρόπο σας αναζητούν, ποιες σελίδες του website σας αποδίδουν καλύτερα, ποια προϊόντα σας οδηγούν πιο εύκολα σε online πωλήσεις, ποιες υπηρεσίες σας έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση και ποιες οδηγούν πιο εύκολα τον χρήστη να επικοινωνήσει μαζί σας.

Είναι ευέλικτο και αποδοτικό. Η διαφήμιση σας εμφανίζεται μόνο στις περιοχές που μπορείτε να εξυπηρετήσετε, τις μέρες και ώρες που είναι πιο αποδοτικό για εσάς και στις θέσεις εκείνες που σας συμφέρει περισσότερο. Στο Google Adwords μπορείτε να διαφημιστείτε τόσο με διαφημιστικά μηνύματα κειμένου, όσο και με εικόνες, display, flash ή video διαφημίσεις. Δε χρειάζεται ελάχιστο budget. Δε απαιτεί χρονική δέσμευση.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την προβολή σας στο Google Adwords;

Ο καθένας μπορεί να τρέξει μια διαφημιστική καμπάνια στο google adwords, χάνοντας πολλές φορές χρόνο και χρήματα. Ακόμα και αν νομίζετε ότι η καμπάνια που τρέχετε αποδίδει, μπορούμε να σας αποδείξουμε ότι μπορεί να αποδώσει ακόμα περισσότερο. 


Έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία να σας φέρουμε τα αποτελέσματα που ζητάτε άμεσα, χωρίς να πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ. Διαθέτουμε μια ομάδα από πιστοποιημένους επαγγελματίες της Google (Google Adwords Certified Professionals), είμαστε από τις ελάχιστες εταιρίες στην Ελλάδα που διαθέτει «πραγματικά» τη διεθνή πιστοποίηση “Google Adwords Certified Company” και διαχειριζόμαστε έναν εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό διαφημιζομένων, γνωρίζοντας έτσι τις περισσότερες φορές από την αρχή τον τρόπο με τον οποίο θα αποδώσει καλύτερα η διαφήμιση σας. Βεβαίως, συμμορφωνόμαστε πλήρως με την πολιτική της Google όσον αφορά τους συνεργάτες της, που θα βρείτε εδώ.

Θέτουμε μαζί από την αρχή τους στόχους, όποιοι και να είναι αυτοί ( online πωλήσεις, επικοινωνίες μέσω email ή τηλέφωνο, εγγραφές στο website, αύξηση brand awareness κλπ ) και μετράμε ακριβώς ποιες λέξεις και διαφημιστικά μηνύματα υλοποιούν καλύτερα τους στόχους μας. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας. Κάθε μήνα της συνεργασίας μας θα γνωρίζετε ακριβώς που πηγαίνουν τα χρήματα σας, ποια είναι η απόδοση της διαφημιστικής σας δαπάνης και θα είστε σίγουροι ότι θα υλοποιούμε άμεσα οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος σας.
 

Συμπληρωματικές υπηρεσίες για μία ολοκληρωμένη στρατηγική στις μηχανές αναζήτησης

Το Google Adwords είναι το πρώτο βήμα για να αρχίσει η ιστοσελίδα σας να εκπληρώνει το σκοπό της, δηλαδή να φέρνει νέους πελάτες στην επιχείρηση σας. Ωστόσο, η αυξημένη κίνηση και η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας, θα φέρουν στην επιφάνεια σχεδιαστικές ή λειτουργικές αδυναμίες, οι οποίες μπορεί να αποτρέπουν πολλούς χρήστες από το να μετατραπούν σε πελάτες. Σε περίπτωση που η ιστοσελίδα σας έχει προβλήματα και δε βοηθάει να υλοποιηθούν οι στόχοι σας, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις και να τις δοκιμάσουμε με χρήση του εργαλείου website optimizer, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αυτές θα επιφέρουν βελτίωση στο website.


Επίσης, μαζί με τη διαφήμιση σας στο Google adwords, είναι πολύ χρήσιμο να βελτιωθεί και η θέση της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google και των υπόλοιπων μηχανών αναζήτησης μέσω τεχνικών Search Engine Optimization. Αυτό, όχι μόνο θα μειώσει το κόστος της διαφημιστικής σας δαπάνης, αλλά θα διευρύνει ακόμα περισσότερο το πλήθος των χρηστών που μπορούν να βρουν το website σας, καθώς άλλοι χρήστες προτιμούν στις αναζητήσεις τους τα οργανικά αποτελέσματα και άλλοι τα προβεβλημένα. Όλοι όμως είναι δυνητικοί πελάτες σας και γι' αυτό πρέπει να μπορούν να σας βρουν ανεξαρτήτως του τρόπου που τους αρέσει να κάνουν αναζητήσεις.


Εάν ενδιαφέρεστε για διαφήμιση στο Google adwords ή θέλετε να βρούμε τον καταλληλότερο τρόπο προβολής του δικού σας website, επικοινωνήστε μαζί μας.