Που θα μας βρείτε
Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.
Τηλ: 210 5053003
Fax: 210 5053724
E-mail: info@atnet.gr
Διεύθυνση: Λ. Θηβών 510, Ίλιον, ΤΚ 131 23
Ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες μας ;
Συμπληρώστε όλα τα πεδία της φόρμας για να στείλετε το αίτημα σας.
Έχουμε λάβει το μήνυμα σας! Σύντομα εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Δυστυχώς κάποιο προσωρινό πρόβλημα δεν μας επιτρέπει να λάβουμε το μήνυμα σας. Παρακαλούμε στείλτε email στο info@atnet.gr ή καλέστε μας στο 210 5053003.
Με ποιον τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ;
Τηλέφωνο Email Και τα Δύο
*
*
*
*
Θέλετε να μιλήσουμε;
Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε τώρα εντελώς δωρεάν.
Η κλήση σας έχει δρομολογηθεί. Σε λίγο το τηλέφωνο σας θα χτυπήσει.
Δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί η κλήση αυτή τη στιγμή.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.
*
*

Ενδεικτικά Έργα

Real Estate Direct

Η εταιρία Real Estate Direct in Greece είναι ένα μεσιτικό γραφείο το οποίο στηρίζεται στην τριακονταετή και πλέον πείρα των στελεχών του στις αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας καθώς και στον κατασκευαστικό τομέα.

Όταν ξεκίνησε η συνεργασία μας στόχος της εταιρίας ήταν να αποκτήσει online παρουσία και με ταυτόχρονη διαφήμιση στο Google Adwords και υπηρεσίες Search Engine Optimization να προβάλει τα ακίνητα της στους χρήστες του internet.

Μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια online παρουσίας η Real Estate Direct, θέλησε να κάνει ένα ακόμα βήμα μαζί μας. Μας εμπιστεύτηκε λοιπόν δεύτερη φορά για την κατασκευή ενός φρέσκου, σύγχρονου website με λιτό design και έμφαση στη χρηστικότητα, με στόχο την αύξηση των online επικοινωνιών.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να βρουν εύκολα τα ακίνητα που ζητάνε και να εκδηλώσουν άμεσα ενδιαφέρον με όποιον τρόπο προτιμούν. Είτε μέσω online φόρμας, είτε μέσω της υπηρεσίας Click to Call χωρίς καμία δική τους χρέωση, είτε βέβαια τηλεφωνικά. Έχουν τέλος τη δυνατότητα να αναθέσουν προς πώληση στην Real Estate Direct τα δικό τους ακίνητο.

Για την κατασκευή της ιστοσελίδας χρησιμοποιήθηκε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου μας. Η ανάπτυξη έγινε σε γλώσσα προγραμματισμού php, με στοιχεία jquery, ενώ η βάση δεδομένων του είναι η MySQL.