SEO - Search Engine Optimization - Atnet Communications
Που θα μας βρείτε
Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.
Τηλ: 210 5053003
Fax: 210 5053724
E-mail: info@atnet.gr
Διεύθυνση: Λ. Θηβών 510, Ίλιον, ΤΚ 131 23
Ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες μας ;
Συμπληρώστε όλα τα πεδία της φόρμας για να στείλετε το αίτημα σας.
Έχουμε λάβει το μήνυμα σας! Σύντομα εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Δυστυχώς κάποιο προσωρινό πρόβλημα δεν μας επιτρέπει να λάβουμε το μήνυμα σας. Παρακαλούμε στείλτε email στο info@atnet.gr ή καλέστε μας στο 210 5053003.
Με ποιον τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ;
Τηλέφωνο Email Και τα Δύο
*
*
*
*
Θέλετε να μιλήσουμε;
Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε τώρα εντελώς δωρεάν.
Η κλήση σας έχει δρομολογηθεί. Σε λίγο το τηλέφωνο σας θα χτυπήσει.
Δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί η κλήση αυτή τη στιγμή.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.
*
*

Search Engine Optimization

Η κορυφή δεν είναι εξασφαλισμένη... Μπορούμε όμως να σας δείξουμε το δρόμο.

Search Engine Optimization

Γιατί το SEO είναι απαραίτητο;
 

Τι νόημα έχει ένα όμορφο και λειτουργικό website εάν κανείς δεν μπορεί να το βρει? Θα δημιουργούσατε μια σύγχρονη επιχείρηση σε ένα αποκλεισμένο μέρος χωρίς δρόμους; Τότε γιατί να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα χωρίς να εξασφαλίσετε ότι σε αυτήν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση όσοι αναζητούν κάτι σχετικό με τις υπηρεσίες σας;
 

Τι είναι το SEO;


Το Search Engine Optimization (SEO) είναι ένα σύνολο από ενέργειες που γίνονται σε όλα τα στάδια ανάπτυξης της ιστοσελίδας σας. Υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνικές που βοηθάνε στο να βρεθεί η ιστοσελίδα σας όσο πιο ψηλά γίνεται στα αποτελέσματα αναζήτησης, για χρήστες που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σας. Οι σημαντικότερες από αυτές κατανέμονται σε τρία στάδια:

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας
Είναι πολύ σημαντικό η ιστοσελίδα σας να είναι στο μέγιστο βαθμό φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Για να συμβεί αυτό δεν αρκούν μόνο επιφανειακές τεχνικές, όπως η δημιουργία φιλικών τίτλων σε κάθε σελίδα ή η τοποθέτηση meta tags στον κώδικα. Πρέπει όλη η υποδομή του website να έχει διαμορφωθεί με τον ενδεδειγμένο τρόπο, αλλά και να έχει γίνει ανάλυση εξωτερικών παραγόντων που θα μπορούσαν να αποτρέψουν τη σωστή εμφάνιση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Βελτιστοποίηση Περιεχομένου

Όσο καλή και αν είναι η υποδομή της ιστοσελίδας σας δεν θα πετύχετε το επιθυμητά αποτελέσματα, αν το περιεχόμενο σας δεν είναι κατάλληλα διαμορφωμένο. Σε αυτό το στάδιο λοιπόν, παίρνουμε μετρήσεις από σύγχρονα εργαλεία ανάλυσης περιεχομένου που έχουμε αναπτύξει και τροποποιούμε τα κείμενα σας (ή προσθέτουμε περιεχόμενο όταν αυτό είναι απαραίτητο) ώστε να είναι οι «σημαντικές λέξεις» για εσάς αντιληπτές ως «σημαντικές» και από τις μηχανές αναζήτησης.


Δημιουργία Συνδέσμων (Link Building)
Η δημιουργία εσωτερικών και εξωτερικών συνδέσμων στην ιστοσελίδα σας, είναι μια κρίσιμη, αλλά εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία η οποία μόνο αν γίνει σωστά μπορεί να φέρει αποτέλεσμα. Με τη πολυετή εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα, μπορούμε να σας διασφαλίσουμε ότι θα έχετε μόνο υψηλής ποιότητας links από έμπιστες πηγές, που θα λειτουργήσουν θετικά για την ιστοσελίδα σας.
 

Εφαρμόζουμε τεχνικές SEO που φέρνουν πραγματικά αποτελέσματα
 

Υπάρχει πολύ πληροφορία στο διαδίκτυο σχετικά με τις τεχνικές SEO που πρέπει κανείς να ακολουθήσει, δίνοντας μερικές φορές την εντύπωση ότι ο καθένας μπορεί να κάνει μόνος του το SEO στην ιστοσελίδα του. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι το να βρεθεί μια ιστοσελίδα ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης για ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά, είναι κάτι πολύ δύσκολο που απαιτεί ολοκληρωμένες και βαθιές γνώσεις λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης και ανάκτησης πληροφορίας (data mining).

Στόχος μας είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για δημοφιλείς αναζητήσεις χρηστών που πραγματικά σας ενδιαφέρουν και μπορούν να φέρουν κίνηση και πελάτες . Με απόλυτη διαφάνεια καταγράφουμε με screenshots τις θέσεις στις οποίες βρισκόταν η ιστοσελίδα σας πριν εφαρμόσουμε τη SEO μεθοδολογία μας και στο τέλος σας παρουσιάζουμε τις θέσεις στις οποίες έχει πλέον βρεθεί. Προσαρμόζουμε συνεχώς τις τεχνικές μας στις αλλαγές των αλγορίθμων που εφαρμόζουν οι μηχανές αναζήτησης, ώστε να έχετε πάντα μια βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα. Όλες οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε είναι αποδεκτές από τις μηχανές αναζήτησης (white hat seo) και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος τιμωρίας και αποκλεισμού σας από τα αποτελέσματα.

Επειδή η εμφάνιση σε υψηλές θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης μέσω SEO δεν είναι πάντα εφικτή για όλες τις λέξεις κλειδιά που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, πιστεύουμε ανεπιφύλακτα ότι μια ολοκληρωμένη στρατηγική στις μηχανές αναζήτησης πρέπει να συμπεριλαμβάνει και μια διαφημιστική καμπάνια στο google adwords . Στο adwords τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μπορούν να λειτουργούν συμπληρωματικά στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Άλλωστε, σύμφωνα με πρόσφατες μετρήσεις, ακόμα και για λέξεις κλειδιά στα οποία το website σας εμφανίζεται πρώτο στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης, η συμπληρωματική εμφάνιση διαφημιστικού μηνύματος μέσω google adwords μπορεί να αυξήσει κατά 30% τις πιθανότητες εύρεσης πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο προώθησης της δικής σας ιστοσελίδας.