Ξενοδοχειακά Συστήματα Online Κράτησεων - Atnet Communications
Που θα μας βρείτε
Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.
Τηλ: 210 5053003
Fax: 210 5053724
E-mail: info@atnet.gr
Διεύθυνση: Λ. Θηβών 510, Ίλιον, ΤΚ 131 23
Ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες μας ;
Συμπληρώστε όλα τα πεδία της φόρμας για να στείλετε το αίτημα σας.
Έχουμε λάβει το μήνυμα σας! Σύντομα εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Δυστυχώς κάποιο προσωρινό πρόβλημα δεν μας επιτρέπει να λάβουμε το μήνυμα σας. Παρακαλούμε στείλτε email στο info@atnet.gr ή καλέστε μας στο 210 5053003.
Με ποιον τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ;
Τηλέφωνο Email Και τα Δύο
*
*
*
*
Θέλετε να μιλήσουμε;
Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε τώρα εντελώς δωρεάν.
Η κλήση σας έχει δρομολογηθεί. Σε λίγο το τηλέφωνο σας θα χτυπήσει.
Δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί η κλήση αυτή τη στιγμή.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.
*
*

Ξενοδοχειακές Λύσεις

Μη χάνετε κρατήσεις


Γνωρίζουμε καλά ότι το ξενοδοχείο σας χρειάζεται κάτι παραπάνω από την κατασκευή μιας ιστοσελίδας. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας πρέπει να μπορούν να δουν τις παροχές του ξενοδοχείου σας, τους τύπους δωματίου που διαθέτει, τις τιμές για κάθε ημέρα διαμονής. Γιατί όμως να μην μπορούν να ελέγξουν την ίδια στιγμή τη διαθεσιμότητα για τις ημερομηνίες, τον αριθμό ατόμων και τον τύπο δωματίου που τους ενδιαφέρει και να ολοκληρώσουν την ίδια στιγμή την κράτηση τους; Ένα σημαντικό ποσοστό χρηστών ακόμα και αν του άρεσε η εικόνα του ξενοδοχείου σας, δε θα μπει στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά ή με email. Θα αναζητήσει και θα κάνει κράτηση σε ένα άλλο ξενοδοχείο που του προσφέρει όλες τις παραπάνω δυνατότητες.


Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα online κρατήσεων


Το σύστημα online κρατήσεων που έχουμε κατασκευάσει είναι ένα πλήρες πακέτο που έχει προκύψει έπειτα από εκτενή έρευνα αγοράς και διαρκή εξέλιξη των λειτουργιών του. Η διαχείριση των δωματίων και των κρατήσεων γίνεται με πολύ απλό τρόπο και δε θα σας δυσκολέψει καθόλου. Η διαθεσιμότητα των δωματίων ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας θα κάνουν πολύ εύκολα την κράτηση με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής θέλουν.Έχουμε σφαιρική άποψη για την παρουσία του ξενοδοχείου σας στο Internet


Είμαστε υπεύθυνοι για την online στρατηγική και το internet marketing, δεκάδων ξενοδοχείων. Με διαφήμιση στο Google, SEO, display advertising, email marketing και άλλους τρόπους online προβολής, μπορούμε να σας παρέχουμε μια συνολική πρόταση για την καλύτερη απόδοση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Η προσεκτική μελέτη των στατιστικών στοιχείων όλων των ξενοδοχείων με τα οποία συνεργαζόμαστε, μας κάνει μέρα με την μέρα καλύτερους, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε όχι μόνο τεχνολογικά σύγχρονα και λειτουργικά συστήματα, αλλά στρατηγικές σχεδιαστικές λύσεις που λαμβάνουν υπόψη τη ψυχολογία των επισκεπτών σας και τους οδηγούν στην online κράτηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε λεπτομέρειες σχετικά με τις ξενοδοχειακές λύσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε.